divendres, 16 de febrer del 2024

Xerrada: "La importància de la comunicació i la intel·ligència emocional en l'educació dels infants"

 Benvolgudes, Benvolguts,

 

Us fem arribar informació d’una xerrada coordinada per salut pública i l’Institut Municipal d’Educació que s'engloba dins del cicle de xerrades "Experiències compartides". Tracta sobre la importància de la comunicació en l'educació dels infants i forma part del catàleg de la Diputació de Barcelona. Concretament el títol és “La importància de la comunicació i la intel·ligència emocional en l’educació dels infants”.


És un taller/xerrada de criança positiva en línia , on poder reflexionar sobre la relació indispensable entre l’educació i la comunicació que va més enllà d’una conversa mitjançant l’intercanvi d’informacions. Un bon procés de comunicació amb infants de 0 a 6 anys ens permet establir relacions enfortides, ja que seran capaços de compartir qualsevol tema sense tabús, sempre i quan els referents també ho facin i prediquin amb l’exemple. Durant el desenvolupament del llenguatge els infants construeixen la seva personalitat, i és per això que està a les nostres mans reconèixer quins són els principals efectes que pertorben la comunicació per tal de crear nous espais i eines per afavorir-la.


Així doncs, està adreçada a famílies amb fills i filles de 0 a 6 anys, es farà en format telemàtic el dimecres 21 de febrer, de 17.30 a 19.30 h.

Agrairíem si podeu fer difusió a les vostres famílies. 


Les famílies interessades a participar hauran d’inscriure’s omplint el formulari següent: https://forms.gle/5UDMReDG9VDFFwy76 màxim el dimarts dia 20 de febrer.


Un cop inscrites, rebran un correu el mateix dia amb l’enllaç per accedir a la formació.

Us fem arribar el format PDF per si voleu imprimir un cartell i posar-ho a un lloc visible del centre, una imatge per XXSS i un altre document PDF facilitat per l'associació encarregada de la ponència.


Esperem que aquest recurs us resulti útil i el feu arribar a les famílies que puguin estar interessades.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

 

Atentament,


Institut Municipal d'Educació de Mollet del Vallès







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada